WEKO3
-
RootNode
アイテム
Production and antibacterial activity of fish sauce from mature chum salmon (Oncorhynchus keta)
https://nodai.repo.nii.ac.jp/records/2000463
https://nodai.repo.nii.ac.jp/records/2000463640ce7a5-88ac-4c6e-be3c-073ffe78bee7
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2025-07-01 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Production and antibacterial activity of fish sauce from mature chum salmon (Oncorhynchus keta) | |||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | ブナサケ | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | mature salmon “buna salmon” | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | 未利用資源の有効活用 | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | effective use of underutilized resources | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | 魚醤油 | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | fish sauce | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | 大腸菌に対する抗菌効果 | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | antibacterial effect against E. coli | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | 岩手県産 | |||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||
主題 | Iwate Prefecture | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||||||
著者 |
Akiko, Yamada Taniguchi
× Akiko, Yamada Taniguchi
× Machiko, Kazami
× Haruko, Noguchi
× Hiroaki, Sato
× Katsumi, Takano
|
|||||||||||||||
書誌情報 |
en : Journal of Bacteriology & Mycology 巻 13, 号 2, p. 96-99, 発行日 2025-06-09 |
|||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||
出版者 | MedCrave | |||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
権利 | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
権利情報Resource | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |||||||||||||||
権利情報 | Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International | |||||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |