ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To

Field does not validate

To

Field does not validate

To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. デザイン農学科

Production and antibacterial activity of fish sauce from mature chum salmon (Oncorhynchus keta)

https://nodai.repo.nii.ac.jp/records/2000463
https://nodai.repo.nii.ac.jp/records/2000463
640ce7a5-88ac-4c6e-be3c-073ffe78bee7
名前 / ファイル ライセンス アクション
10287963_出版者版_20250616105157.pdf 10287963_出版者版_20250616105157.pdf (704 KB)
license.icon
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2025-07-01
タイトル
タイトル Production and antibacterial activity of fish sauce from mature chum salmon (Oncorhynchus keta)
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 ブナサケ
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 mature salmon “buna salmon”
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 未利用資源の有効活用
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 effective use of underutilized resources
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 魚醤油
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 fish sauce
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 大腸菌に対する抗菌効果
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 antibacterial effect against E. coli
キーワード
言語 ja
主題Scheme Other
主題 岩手県産
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Iwate Prefecture
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
著者 Akiko, Yamada Taniguchi

× Akiko, Yamada Taniguchi

en Akiko, Yamada Taniguchi
Department of Agricultural Innovation for Sustainability, Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture

Search repository
Machiko, Kazami

× Machiko, Kazami

en Machiko, Kazami
Department of Agricultural Innovation for Sustainability, Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture

Search repository
Haruko, Noguchi

× Haruko, Noguchi

en Haruko, Noguchi
Department of Agricultural Innovation for Sustainability, Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture

Search repository
Hiroaki, Sato

× Hiroaki, Sato

en Hiroaki, Sato
Department of Business, Natural Resource and Economic Development, Faculty of Bio-Industry, Tokyo University of Agriculture

Search repository
Katsumi, Takano

× Katsumi, Takano

en Katsumi, Takano
Department of Food Safety Research Center, Tokyo University of Agriculture

Search repository
書誌情報 en : Journal of Bacteriology & Mycology

巻 13, 号 2, p. 96-99, 発行日 2025-06-09
出版者
出版者 MedCrave
言語 en
権利
言語 en
権利情報Resource https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
権利情報 Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2025-07-01 07:38:58.401469
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3