WEKO3
-
RootNode
アイテム
Ovomucoid-null eggs produced via genome-editing technology: Protein composition and physicochemical properties
https://nodai.repo.nii.ac.jp/records/2000440
https://nodai.repo.nii.ac.jp/records/200044016a056d8-3ea8-47cb-853e-1b8c3265bcbf
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2025-05-19 | |||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Ovomucoid-null eggs produced via genome-editing technology: Protein composition and physicochemical properties | |||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||||||||||||||||
著者 |
Shota, Koyama
× Shota, Koyama
× Daisuke, Kodama
× Riku, Takizawa
× Yurie, Uetake
× Yoshimasa, Tsujii
× Ryo, Ezaki
× Mei, Matsuzaki
× Hiroyuki, Horiuchi
× Akihiro, Handa
|
|||||||||||||||||||||||||
内容記述 | ||||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||||
内容記述 | 主要アレルゲンをゲノム編集により除去した鶏卵の基本性状および加工特性を確認した。 | |||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
en : Food Bioscience 巻 63, p. 105759, 発行日 2025-01-01 |
|||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.fbio.2024.105759 | |||||||||||||||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |