ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To

Field does not validate

To

Field does not validate

To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. 農芸化学科

Ovomucoid-null eggs produced via genome-editing technology: Protein composition and physicochemical properties

https://nodai.repo.nii.ac.jp/records/2000440
https://nodai.repo.nii.ac.jp/records/2000440
16a056d8-3ea8-47cb-853e-1b8c3265bcbf
名前 / ファイル ライセンス アクション
10286680_出版者版_20250508122244.pdf 10286680_出版者版_20250508122244.pdf (2.8 MB)
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2025-05-19
タイトル
タイトル Ovomucoid-null eggs produced via genome-editing technology: Protein composition and physicochemical properties
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
著者 Shota, Koyama

× Shota, Koyama

en Shota, Koyama
Faculty of Applied Biosciences, Tokyo University of Agriculture

Search repository
Daisuke, Kodama

× Daisuke, Kodama

en Daisuke, Kodama
R&D Division, Kewpie Corporation

Search repository
Riku, Takizawa

× Riku, Takizawa

en Riku, Takizawa
Graduate School of Applied Biosciences, Tokyo University of Agriculture

Search repository
Yurie, Uetake

× Yurie, Uetake

en Yurie, Uetake
Faculty of Applied Biosciences, Tokyo University of Agriculture

Search repository
Yoshimasa, Tsujii

× Yoshimasa, Tsujii

en Yoshimasa, Tsujii
Faculty of Applied Biosciences, Tokyo University of Agriculture

Search repository
Ryo, Ezaki

× Ryo, Ezaki

en Ryo, Ezaki
Graduate School of Integrated Sciences for Life, Hiroshima University

Search repository
Mei, Matsuzaki

× Mei, Matsuzaki

en Mei, Matsuzaki
Graduate School of Integrated Sciences for Life, Hiroshima University

Search repository
Hiroyuki, Horiuchi

× Hiroyuki, Horiuchi

en Hiroyuki, Horiuchi
Graduate School of Integrated Sciences for Life, Hiroshima University

Search repository
Akihiro, Handa

× Akihiro, Handa

en Akihiro, Handa
School of Science and Engineering, Tokyo Denki University

Tokyo University of Agriculture

Search repository
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 主要アレルゲンをゲノム編集により除去した鶏卵の基本性状および加工特性を確認した。
言語 ja
書誌情報 en : Food Bioscience

巻 63, p. 105759, 発行日 2025-01-01
出版者
出版者 Elsevier
言語 en
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.fbio.2024.105759
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2025-05-12 02:12:27.553890
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3